Eerste berichtje

25 juni 2011 - Goes, Nederland

Welkom op onze weblog!

Wij gaan deze site gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van onze reis naar Amerika van 15 juli tot en met 12 augustus 2011. Kom dus snel een keertje terug en bekijk onze laatste reisverhalen, foto's, kaart en profiel. Als je op de hoogte gesteld wilt worden wanneer er een nieuw bericht geplaatst wordt, dan kun je je aanmelden voor email notificaties. Je kunt ook bij elk nieuw verslagje een reactie achterlaten.

Op 15 juli zullen we vertrekken naar Amerika. Onze reis zal starten in New York, waar we 5 dagen zullen verblijven. Daarna vliegen we naar Las Vegas. Daar zullen we ons 2 dagen vermaken. Vervolgens huren we een camper en zullen we door de staten Nevada, Utah en Idaho/Wyoming/Montana naar Wenatchee in Washington rijden, waar we nog een weekje bij familie zullen verblijven.

We hopen dat we jullie op de hoogte kunnen houden! Dat is voornamelijk afhankelijk van het beschikbare internet. In New York en Las Vegas moet dat geen probleem zijn, maar hoe het daarna zal gaan is nog een raadsel!

Wij hebben er zin in en tellen de dagen af!

Naomi, Marja, Jeroen en Jesse
PS: Goes goes USA > Goes gaat naar Amerika, leuke woordspeling?

1. Lieke:
    19 juli 2011